Μηχανήματα Junda Guangzhou & Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ.

February 5, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μηχανήματα Junda Guangzhou & Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ.

Η Co. Junda Machinery&Equipment Guangzhou, ΕΠΕ, καθιερώθηκε το 2000 έτη. Είμαστε ειδικευμένοι στα ανταλλακτικά εκσκαφέων της εισαγωγής και της εξαγωγής. Εμείς foucs στα μέρη μηχανών μερών και ν-δύναμης υδραυλικών αντλιών HANDOK. Είμαστε ο γενικός πράκτορας HANDOK από 1$ο Agust, 2007 έτη.

 

_εμείς κάνω κάθε προσπάθεια να παρ:έχω μηχανή μέρος、 υδραυλικός ανταλλακτικό και αντλία γάιδαρος Υ SANY、 CATERPILLAR、 KOMATSU、 KOBELCO、 HITACHI、 KATO、 DOOSAN、 HYUNDAI、 XUGONG κ.λπ. Επιπλέον, είμαστε ο πράκτορας του αντικνήμιο-SHIN-NIPPON δαχτυλιδιού εμβόλων δαχτυλιδιών εμβόλων δαχτυλιδιών εμβόλων βαλβίδων、 RIK ρουλεμάν μηχανών της Ιαπωνίας TAIHO、、 NPR、 TP.

 

Το 2014 έτη, καταχωρήσαμε μια νέα ν-ΔΥΝΑΜΗ εμπορικών σημάτων που ειδικεύτηκε στα Κίνα-γίνοντα ανταλλακτικά μηχανών, τις εξαρτήσεις σφραγίδων αντλιών, το ρουλεμάν και τα ηλεκτρικά μέρη. Μετά από τα έτη προσπαθειών και συσσώρευσης, η ν-ΔΥΝΑΜΗ έχει αναγνωριστεί από όλες.

 

Έχουμε πολλή καλή επιχειρησιακή σχέση συνεργασίας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και μια καλή ομάδα μαζί, θα συνεχίσουμε να κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες να επιτύχουμε το win-win μέλλον για τους σφαιρικούς πελάτες μας!

 

Ελπίζω ότι στον κατάλογο προϊόντων ο κατάλογος και η αρχική σελίδα μας θα βοηθήσουν την κατανόησή σας των υδραυλικών μερών product&engine, και είναι δυνατό ότι συναντάτε τα προϊόντα μας στο εγγύς μέλλον.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μηχανήματα Junda Guangzhou & Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ.  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μηχανήματα Junda Guangzhou & Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ.  1