Γραμμή Παραγωγής

 

Guangzhou Junda Machinery & Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

HANDOK HYDRAULIC Company ήταν τον Ιούνιο του 1987 στην busan-πόλη, Κορέα.

 

Αρχικά θα επιθυμούσαμε να εκφράσουμε ειλικρινή μας χάρι στη θερμή προστασία σας που επεκτείνεται στα προϊόντα μας μέχρι στιγμής. Από το foundatio της επιχείρησης που κοιτάζει επίμονα το 1987 επισκευάζοντας την επιχείρηση των υδραυλικών αντλιών για τους βαριούς εξοπλισμούς construcion. Το Handok υδραυλικό έχει συμμετάσχει στην παραγωγή ενός ευρέος φάσματος των μερών αντικαταστάσεων για τις υδραυλικές αντλίες και τις μηχανές για τους διάφορους βαριούς εξοπλισμούς κατασκευής και των μηχανημάτων βιομηχανίας από το 1991.

Σαν κύριο κατασκευαστή στους υδραυλικούς δείκτες τμημάτων pump&motor στην Κορέα με τους εκσυγχρονισμένους εξοπλισμούς και τα μηχανήματα που υποστηρίζονται με τη συσσωρευμένη τεχνολογία και πολλή εμπειρία, έχουμε παράσχει τα ποιοτικά προϊόντα μας στους εκτιμημένους πελάτες μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Καταβάλλουμε πάντα κάθε προσπάθειες να παραγάγουμε τα τέλεια ποιοτικά προϊόντα με την ανταγωνιστική τιμή.

Είμαστε δοκιμή για να κάνουμε το καλύτερό μας προκειμένου να ληφθεί μια παγκόσμια φήμη μέσω της συνεχούς Ε&Α μας. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι αυτό το intorduction θα είναι χρήσιμο για σας να καταλάβεις το πεδίο προϊόντων μας και θα βάλουμε τη ύψιστη προτεραιότητα στην εξασφάλιση ποιότητας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας τη σωστή στιγμή με την ανταγωνιστική τιμή και τη γρήγορη παράδοση.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την κατοχή μιας ευκαιρίας να σας εξυπηρετήσουμε στο εγγύς μέλλον.

 

Ε & Α

Guangzhou Junda Machinery & Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Guangzhou Junda Machinery & Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Guangzhou Junda Machinery & Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2